•  

  Welkom bij

  LOVE TO DREAMTM

   

  Het meermaals bekroonde SWADDLE UP™ , nummer 1 in Australië, is nu ook verkrijgbaar in Nederland.

   

   

  Als wereldleider in slaapinnovatie begrijpen wij het belang van goede slaap voor u en uw baby. Onze producten maken een groot verschil voor uw gezin en daarom hebben wij voor elke fase van een jong kind een speciaal ontwerp ontwikkeld.

  .

   

  Onze bekroonde van Newborn tot peuterTM - 3 ETAPPE SLAAP SYSTEEMTM is geliefd bij baby’s en ouders over de hele wereld, maakt slapen net zo gemakkelijk als van A-B-Zzzz!

   

  Join us and get more sleep!

  Stage 1:

  Inbakeren

  0-4 maanden

   

  SWADDLE UP™

   

  Beter slapen start hier

  Stage 2:

  Overgangsfase

  4-9 maanden

   

  SWADDLE UP™ 50/50

   

  Groei naar beter slapen

  Stage 3:

  Zelfstandig slapen

  6-48 maanden

  LOVE TO DREAM™

  SLAAPPAK

  & SLAAPZAK

  Slaap goed en veilig

 • Stage 1: Inbakeren

  SWADDLE UP™

  0-4 Maanden
  Gecertificeerd door het international Hip dysplasie Instituut, is onze gepatenteerde Swaddle UP een doorbraak voor inbakeroplossingen om zo te helpen bij een rustige slaap routine.

   

   

  Slaap start hier

  In tegenstelling tot traditionele inbakermethoden die de armpjes gebonden houden aan de zijde of over hun borst, is het unieke gepatenteerde, award winnende ARMS UP™ ontwerp van SWADDLE UP™ zo ontworpen dat het vrije gevoel net zo als in de baarmoeder blijft. SWADDLE UP™ is speciaal ontworpen om uw baby beter en dieper te laten slapen in een natuurlijke slaaphouding met de armen omhoog. Hierdoor kunnen ze hun handjes in hun mond doen, zodat ze zichzelf kunnen troosten in de nacht, waardoor iedereen meer slaap krijgt.

   

  Tip: SWADDLE UP™ is verkrijgbaar in allerlei maten, kleuren en TOG*. Kies altijd de grootte van de Swaddle UP™ volgens je baby’s gewicht, niet hun leeftijd.

   

  *TOG staat voor Thermal Overall Grade en is een maat om aan te geven in hoeverre dekens, slaapzakken, inbakerdoeken, kleding etc. lichaamswarmte vasthouden.

 • 'Deze Swaddle UP is geweldig! Ik raad het iedereen die een baby heeft aan. Het is een MUST HAVE item!  Voorheen had ik een ander merk. Maar mijn kleine man worstelde zich uit deze inbakerdoeken daarom stapten wij over naar een Swaddle UP. Dit hielp hem enorm omdat hij nog steeds bij zijn handjes kon.

  *****

  Sarah, Sydney

 • Stage 2: Overgangsfase
  SWADDLE UP™ 50/50

  4-9 Maanden

  Met de SWADDLE UP™ kun je het inbakeren langzaam afbouwen. Alles met behoud van je baby’s gekoesterde slaaproutine.

   

  Groei naar beter slapen

  Zodra je baby de eerste signalen geeft van rollen, moet u stoppen met het inbakeren. Dit gebeurt meestal ongeveer bij 2-4 maanden. De SWADDLE UP™ 50/50 is zo ontworpen om deze overgang van inbakeren zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wanneer uw baby de eerste tekenen van rollen vertoont, rits slechts één vleugel eraf waardoor een arm vrij is en de andere ingebakerd. Een paar nachten later, rits je gewoon de andere vleugel eraf waardoor beide armen vrij zijn. Het is een van de gemakkelijkste manieren om uw baby in zijn slaaproutine te houden.

   

   

  Tip: SWADDLE UP™ 50/50 is verkrijgbaar in allerlei maten, kleuren en TOG*. Kies altijd je Swaddle van 50/50 grootte volgens je baby’s gewicht, niet hun leeftijd.

 • 'Dit product is geweldig. Het heeft onze 7 maanden oude zoon geholpen om het inbakeren af te bouwen. Hij is gewend om te slapen met zijn armen omhoog. We hebben het afgebouwd door eerst één arm eruit te doen en vervolgens beide, en dat in twee weken tijd. Iedere keer als iemand mij vraagt hoe je het beste kan stoppen met inbakeren dan adviseer ik ALTIJD koop de 50/50'

  *****

  Laura, Melbourne

 • Stage 3: Zelfstandig slapen

  LOVE TO DREAM

  SLAAPPAK™

  6-48 Maanden

  Weg met dekens die afgaan in de nacht. Slaap goed wetende dat uw kind de hele nacht door comfortabel & knus zal blijven slapen.

   

  Slaap veilig & gezond

  Speciaal ontworpen voor actieve kinderen, een slaapzak met benen en voeten! Onze LOVE TO DREAM SLAAPPAK™ voor een betere comfort & warmte tijdens het slapen. Past bij ouders met een actieve levensstijl.

   

  Tip: LOVE TO DREAM SLEEP SUIT™ is verkrijgbaar in allerlei maten, kleuren en TOG*. Kies altijd de grootte van uw LOVE TO DREAM SLAAPPAK™ volgens je baby's leeftijd en lengte.

 • 'De Love to Dream Slaappak heeft voor ons een enorme verandering gegeven. Onze kleine jongen werd elke avond wakker, nadat hij zijn dekens eraf had geschopt. Nu slaapt hij veel langer omdat hij warm en comfortabel is. Als hij slaapt, dan slapen wij ook! Ik hou er ook van dat de slaapzak ingebouwde pijpen heeft, voor als hij rondloopt om zijn bed. Als hij beweegt verstikt hem dit niet en als hij loopt kan hij niet struikelen. Geweldig product en van een goede kwaliteit.​'

  *****

  Melanie, Californië

 • Stage 3: Zelfstandig slapen

  LOVE TO DREAM

  SLAAPZAK™

  6-48 Maanden

  In de nacht gaan de dekens vaak af van de kinderen, waardoor ze koud en wakker worden. Vervang dekens compleet met de LOVE TO DREAM™ SLAAPZAK™ en slaap goed, wetende dat je kind comfortabel & warm blijft de hele nacht lang.

   

  Slaap gezond & veilig

  Speciaal ontworpen voor kinderen die houden van een ruime deken. Onze LOVE TO DREAM SLEEP BAG™ van hoge kwaliteit is een ruime draagbare deken, voor comfort & warmte tijdens het slapen.

   

  Tip: LOVE TO DREAM SLEEP BAG™  is verkrijgbaar in allerlei maten, kleuren en TOG*. Kies altijd de grootte van uw LOVE TO DREAM SLAAPZAK™ volgens je baby's leeftijd en lengte. 

 • Je Baby's Natuurlijke Slaap Positie

  Van de baarmoeder tot SWADDLE UPTM

   

   

  Ongeveer 24 weken

   

  Medisch onderzoek suggereert dat baby’s beter slapen als ze worden ingebakerd en zich zelf kunnen kalmeren door op hun vingers te zuigen of door zachtjes over hun wangetjes te wrijven.

   

  Dit is een natuurlijk gedrag om zichzelf te kalmeren.

   

  Zelf kalmeren helpt je baby om langer te slapen.

  SWADDLE UP TM zorgt voor een natuurlijke slaaphouding

  We weten dat veel baby’s willen slapen met hun armen omhoog in een natuurlijke positie. Dit zijn ze gewend van in de baarmoeder, dus het is erg vertrouwd voor ze.

   

  SWADDLE UPTM is een zachte manier van inbakeren. Het staat een natuurlijke positie toe zodat ze toegang blijven houden tot hun eigen handjes als ze dat willen. Dit geeft ze een veilig en vertrouwd gevoel.

  Zelf kalmeren

  = MEER SLAAP

  SWADDLE UPTM is de enige & originele inbakerslaapzak beschikbaar met gepatenteerde verwijderbare vleugels waarmee je jouw baby in een natuurlijke slaappositie kan houden namelijk met de armen omhoog.

   

  Dit geeft je baby bewegingsvrijheid voor hun handjes zodat ze zich zelf kunnen kalmeren.

   

  Zelf kalmeren = meer slaap voor je baby wat betekend meer slaap voor jou!

 • SWADDLE UPTM vs traditionele inbakeren

  SWADDLE UPTM

  1. Natuurlijke houding met de armen omhoog zodat ze dicht bij hun mond kunnen komen.
  2. Inbakeren in slechts 13 seconden. Simpel te gebruiken. – Geen oefening voor nodig.
  3. Gecertificeerd bij de Internation Hip Dysplasia Instituut ter bevordering voor een gezonde heup ontwikkeling
  4. Blijft de hele nacht op de juiste plek zitten
  5. Enkele laag helpt oververhitting voorkomen
  6. Speciaal 360 graden geweven stretch stof – super comfortabel
  7. Tweedelige rits voor het makkelijk verschonen van de luier, zodat je minimaal hoeft te storen

  Traditionele inbakeren

  1. Armen aan de zijde of over de borst gebonden, zodat de baby niet hun gezichtje of mond kunnen raken
  2. Duurt een tijdje om het inbakeren te beheersen. Het is een moeilijke techniek
  3. Deken kan de benen en heupen forceren zodat ze het risico lopen op een slechte heupontwikkeling
  4. Deken kan los raken en een gevaarlijk risico vormen voor de veiligheid
  5. Meerdere lagen kan zorgen voor oververhitting
  6. Stof kan te weinig rek hebben en daardoor te strak zitten
  7. Voor het verschonen van de luier moet de baby wakker gemaakt worden, omdat het uit de inbakerdoeken gehaald moet worden.

  8.  
 • Swaddle in seconds...no breakouts!

  LOVE TO DREAM - SWADDLE UPTM vs Traditionele inbakeren

   

  Stage 1: Inbakeren - SWADDLE UPTM

   

   

  Stage 2: Overgangsfase - SWADDLE UPTM 50/50

   

  MEER SLAAP NODIG ?

  Ontdek net als miljoenen andere ouders over de gehele wereld de kracht van SWADDLE UPTM

 • Ons verhaal

  Vanuit Australië met liefde

  SAFER SLEEP MADE SIMPLETM

  LOVE TO DREAM™ is geboren in 2008 in Sydney nadat mijn man en ik na de geboorte van onze zoon 18 maanden lang te kampen hadden met ernstig slaaptekort. Slaaptekort en het worstelen van het inbakeren van onze zoon in een traditionele inbakerdoek is wat mij dreef om voor alle ouders een eenvoudig inbakersysteem te ontwikkelen met een natuurlijke slaap- positie. Het idee is revolutionair en hebben hierdoor alle miljoenen gezinnen geholpen met het bereiken van meer slaap voor baby’s en ouders.

   

  Vandaag zijn wij nummer één met hoogste verkoop binnen de categorie inbakeren in Australië en zijn verkrijgbaar in meer dan 43 landen over de wereld. Tot op heden hebben wij meer dan 42 industrie en consumenten awards gewonnen voor ons assortiment aan producten.


  LOVE TO DREAM™ is meer dan uniek, voor elke fase een Swaddle of slaapzak. Onze kwaliteits- producten helpen je baby te leren beter te slapen in een vroeg stadium van hun leven. “Veiliger slapen voor baby’s peuters en ouders eenvoudiger maken is alles wat we doen.

   

  Door middel van echte Australische innovatie hebben wij een veiliger en simpele slaap systeem waarmee baby’s (&ouders) genieten van een langere & betere kwaliteit slaap. Hierdoor krijg je rust en regelmaat in je gezinssituatie, dat is de ideale gewenste situatie.

   

  LOVE TO DREAM™ producten hebben opnieuw de baby/ kleuter slaap categorie & de manier waarop ouders hun baby’s laten slapen in Australië over de hele wereld gezet.

   

  In 2017 kregen wij de eer dat wij winnaar werden van de geweldige prestigieuze onderscheidingen van de Australische Business Award:

  • Winnaar van 2017 Westpac Businesses of Tomorrow Award: Erkenning van 20 invloedrijke bedrijven in Australië, dat bepalend zijn voor de toekomst van Australië.
  • Winnaar van  2017 Telstra Business Awards, Australian Small Business of the Year: Australisch langst lopende en meest prestigieuze business Award.

  Deze prijzen zijn alleen mogelijk gemaakt dankzij de moeders en vaders over de hele wereld die onze methode hebben omarmd. Een merk dat echt met een oplossing voor slapen komt.

   

  Join us for more sleep & THANK YOU FOR SHARING THE LOVE!™

   

  Hana xx

  Founder

 • Retailer en consumenten vragen

  A3 Baby & kids is de trotse distributeur van Nederland, België en Luxemburg.

  Mail ons hieronder als u retailer wenst te worden of graag zou willen weten waar u deze geweldige producten kunt kopen.

  Get more sleep now.

   

  Of bel ons voor vragen of verkooppunten: Bel +31 524 561740

  Verstuur
 • Zoek een dealer bij u in de buurt

 • Join us and see who Loves To Dream..

  All Posts
  ×
  ×
  Disclaimer
  
  Love To Dream™ does not provide medical advice or sell any cure or treatment for disease. The information contained on this website and our products are intended to compliment, not substitute, the advice of your child's medical or allied health advisors. Consult with your own medical advisors, who can discuss your's and your child's individual needs.
  
  Love To Dream™ takes the utmost care when designing products to ensure they are safe for use. Customers who use our products acknowledge that Love To Dream™ shall not be liable or responsible to any person or entity for loss or damage caused, or alleged to have been caused, directly or indirectly by or from the products, information or ideas contained, suggested or referenced in any of our marketing material, packaging or website.
  
  Our safe sleep guide and references to helping prevent SIDS are suggestions and parents must seek their own medical advice in regards to these matters.
  
  Parents must ensure they buy the correct size for their baby and check the item fits properly prior to use. Please refer to our safe sleep page for further information.
  
  By accessing any areas of this website, you agree that your access to, and use of, this site is subject to these terms and all applicable laws, and is completely at your own risk. All content within the Love To Dream™ site is provided to you on the following basis: All efforts have been taken to ensure that information is accurate and up to date, however, it is possible that the site may contain faults and inaccuracies and may not be complete and current.
  
  Love To Dream™ makes no representations or warranties of any kind, express or implied as to the operation of this site or the information, content, materials or products included on this site, with the exception as otherwise that is provided under applicable laws.
  
  Neither Love To Dream™, nor its directors, employees, agents, contractors, successors or assigns will be liable for any damages whatsoever arising out of, or in any way related to, the use of this site and any other site linked to this site. This limitation applies to direct, indirect, consequential, special, punitive or other damages you or others may suffer, as well as damages for loss of profits, business interruption or the loss of data or information.
  
  Love To Dream™ reserves the right to make any changes to this website and any published policies at any time without notice.
  
  Copyright
  
  This site and its contents are subject to copyright. The copyright is solely owned by Love To Dream™, or in the case of some material, a third party. All rights reserved. 
  
  We wish to advise you that you are eligible to view this site and its contents using your web browser and electronically copy and print hard copies of parts of this site solely for personal, non-commercial use. Any other use, including the reproduction, modification, distribution, transmission, republication, performance or display of the content or any combination of the aforementioned uses of this site is strictly prohibited.
  
  Please note, this site is created and controlled by Love To Dream™. This site may be accessed throughout Australia and overseas. Love To Dream™ makes no representations that the content of this site complies with the laws (including intellectual property laws) of any country outside Australia. If you access this site from anywhere outside of Australia, then you do so completely at your own risk and are completely responsible for complying with all the laws in the place where you access this site.
  
   Trademarks 
  
  This site includes registered trade marks, and other trade marks that are otherwise protected by law. Except as expressly authorised, the use or misuse of any of these trade marks is strictly prohibited.
  
   Cookies
  
  A cookie is a small piece of data stored on the user’s hard drive which contains information about the user. The Love To Dream™ website uses cookies as part of the websites functionality.
  
   Viruses
  
  Love To Dream™ cannot guarantee that any file or program available for download and/or execution from or via this site is free from viruses or other conditions which could damage or interfere with data, hardware or software with which it might be used. Please be aware that by using this site, you assume all risk of use of all programs and files on this site, and you release Love To Dream™ entirely of all responsibility for any consequences of its use.
  
  Third Party Sites
  
  This site may contain links to third party sites. Love To Dream™ is not responsible for the condition or content of those sites as they are not under Love To Dream's™ control. You access those sites and/or use the site’s products and services solely at your own risk. The links are provided solely for your convenience and do not indicate, expressly or impliedly, an endorsement by Love To Dream™ of the sites or the products or services provided on the site.
  
   Privacy
  
  Love To Dream™ values the strong relationships we have with our customers. The gradual introduction of data collection technology at Love To Dream™ is being handled with full and proper respect for the privacy of our customers. The data we collect is handled sensitively, securely and with proper regard to privacy. 
  
  Love To Dream™ is bound by the Privacy Act 1988 (Cth) ("the Privacy Act") and complies with the National Privacy Principles ("NPPs") set out in the Act.
  
  Love To Dream™ does not permit any linkages to this site without prior permission.
  ×
  The lovetodream.nl website is operated by A3 Products BV (hereafter, “we”, “us”, “our”). Your use of our website is subject to the terms of our Privacy Policy. 
  
  We respect your privacy and are committed to meeting our privacy obligations including, where applicable, under the EU General Data Protection Regulation and the Data Protection Act 2018.
  
  A3 Products BV is the data controller and is responsible for data regarding your use of the lovetodream.nl website.
  
  This website is not intended for use by children and we do not knowingly collect personal data relating to children.
  
  If we make changes to our Privacy Policy we will notify you by updating it on our website. Should you need to contact us please write to:
  
  A3 Products BV
  Tav Love to Dream NL
  De Steenmaat 1
  7783 DE Gramsbergen
  of via info@a3products.nl
  
  This privacy notice was last updated on 22 May 2018.
  
  What information do we collect and why?
  
  We collect personal data to deliver and improve our products and your shopping experience. This includes:
  
  1.	basic information such as your name, address and phone number when you create an account. 
  
  Why? To improve efficiency in the processing of purchases and to allow us to notify you about the status of your order;
  
  2.	additional information such as billing information, sales history and delivery details when you make a purchase. 
  
  Why? So you can buy goods from our website and we can deliver them to you.
  
  3.	consent and volunteered information if you subscribe to our newsletter, agree to participate in our surveys or promotions and/or provide a review for our product(s) and volunteer your personal data (e.g. an email address) for any of those or similar purposes, you also agree to receive marketing messages relating to Love To Dream and/or its products. Why? To promote our products to you and keep you up to date. If you decide you no longer want to receive marketing information you can request that we stop by writing to the Data Protection Officer at the email or address above;
  
  4.	customer care information when you contact us, including customer service requests and notes or details explaining what you asked and how we responded. 
  Why? This helps us to improve our customer service processes and products;
  
  5.	cookies to collect information about interactions and usage. A cookie is a small text file that our website may place on your browser, computer or smartphone as a tool to remember your preferences or maintain your shopping cart. They do not contain any information such as your address or credit card details, and the information stored in cookies is anonymous to external third parties. Why? To improve your experience on our site, allow you to transact with our website, and/or to allow targeted ads. By continuing to browse our site, you are agreeing to our use of cookies. You may refuse the use of cookies by selecting the appropriate settings on your browser. However, if you do this you may not be able to use the full functionality of our website. 
  
  6.	website analytics – our website is built using the third party platform Strikingly and its current web analytics service Mixpanel provided by Mixpanel, Inc. Mixpanel transmits website traffic data to servers in the USA. 
  Why? We use website analytics to help us understand website traffic and webpage usage. This information assists us with website personalisation and administration, and to allow targeted ads. By using this website, you consent to the processing of data about you in the manner described in Strikingly’s Privacy Policy here for the purposes set out above. You can disable or refuse cookies through your browser.
  
  7.	targeted advertisements – targeted ads or interest-based offers may be presented to you based on your activities on our webpages, and other websites, and based on the products you currently own These offers will display as varying product banners presented to you while browsing. We use third party providers to manage our advertising on our webpages and other websites. Our third party providers may use technologies such as cookies to gather information about such activities in order to provide you with advertising based upon your browsing activities and interests, and to measure advertising effectiveness. If you wish to opt out of interest-based advertising you will need to turn off cookies through your browser. Please note you will continue to receive generic ads.
  
  8.	Social media interfaces – our website uses interfaces with social media sites such as Facebook, Instagram and YouTube. 
  
  Why? To improve the user experience and ability to interact with us through social media. If you choose to "like" or "share" information from this website through these services, you should review the privacy policy of that service. If you are a member of a social media site, the interfaces may allow the social media site to connect your visits to this site with other personal information.
  
  Do we share information with third parties?
  
  Apart from website analytic data, social media interfaces and cookies as outlined above, we may share data with affiliated companies within our corporate family, or with trusted third party service providers as necessary for them to perform services on our behalf. 
  
  Examples of third party service providers include:
  
  •	TNT Post
  •	Mailchimp: marketing and communication platforms for surveys or electronic marketing messages from us.
  
  We only share the minimum information necessary, and third parties are prohibited from using your information for any other purpose. 
  We require our suppliers to comply with relevant privacy laws, regulations, principles and codes, to protect personal information (including any sensitive information) that they may collect, hold or disclose while interacting with you.
  
  How long do we keep your information?
  
  If we collect your personal information, the length of time we keep it depends on a number of factors including the purpose for which we use that information and our legal obligations.
  
  As we use a third party payment processor for credit card payments, we do not collect or hold credit card details.
  
  We will always retain your personal information for 7 years after the date it is no longer needed by us for any of the purposes listed under What information do we collect and why? above. This is because we may need your personal information to establish, bring or defend legal claims. The exceptions to this are where:
  
  1.	the law requires us to hold your personal information for a longer period, or delete it sooner;
  
  2.	you exercise your right to have the information erased (where it applies) and we do not need to hold it in connection with any of the reasons permitted or required under the law;
  
  3.	we bring or defend a legal claim or other proceedings during the period we retain your personal information, in which case we will retain your personal information until those proceedings have concluded and no further appeals are possible; or 
  
  4.	in limited cases, existing or future law or a court or regulator requires us to keep your personal information for a longer or shorter period.
  
  Security and storage
  
  We understand that security is vital when purchasing online. Information you give us when setting up an account or purchasing from our store will be stored securely on our systems and we use sophisticated technology to ensure that all your personal and delivery details remain confidential. 
  
  We do not store payment card details and we use a trusted third party payment processor to handle payment card transactions via a secure payment platform. They receive information needed to verify and authorise your payment, and are obliged to keep all of your personal information private.
  
  Our security technologies and procedures are regularly reviewed to ensure that they are up to date and effective. 
  
  Unfortunately, the transmission of information over the internet is not completely secure and we cannot guarantee the security of any information transmitted to our website. Any transmission is at your own risk and you should ensure that any payment transactions you make are made in a secure environment. We recommend that you keep confidential any personal security codes and passwords, and take steps to keep such details safe. 
  
  We will not use or disclose personal information without consent, unless permitted or required to do so by law or for the purposes of legal advice, audit, or the administration and management of our business (including service-monitoring). We may also enable law enforcement agencies to access and use your personal data to detect, investigate and prevent fraud or other crimes.
  
  Trans-border data flows
  
  We work with some suppliers who may make use of cloud and/or hosted technologies, or store data on servers across international borders. 
  
  Therefore, some personal or confidential information may be disclosed or stored in a foreign country. We will only disclose information to an organisation in a country which has a substantially similar privacy regime and that complies with applicable privacy laws. 
  
  Your rights 
  
  You have various rights regarding your data:
  
  1.	Right of access –you can request access to your personal data and ask how we process it;
  
  If you want you want to access your personal information or have a complaint about how we have handled your data, you need to make a request to us in writing. Before we provide a response, you will need to satisfy our identification requirements.
  
  You can contact us by writing to the Data Protection Officer at the address or email above. We will try to respond within 30 days. If the request or complaint will take longer to resolve, we will provide you with a date by which we expect to respond.
  
  Where applicable, you may also have a right to lodge a complaint with a data protection regulator in Europe, in particular in a country you work or live or where your legal rights have been infringed. However, we encourage you to contact us in the first instance and we will review your complaint and use our best efforts to resolve your concerns.
  
  2.	Right to rectification –you can have your personal data corrected if it is inaccurate, out of date, or incomplete.
  
  Where applicable, you may also have the following rights:
  
  3.	Right to be forgotten – if you ask to have your personal information erased. 
  
  4.	Right to restriction of processing – to restrict processing of your personal information.
  
  5.	Right to data portability - to electronically move, copy or transfer your personal information in a standard form.
  
  6.	Right to object - to object to processing of your personal information.
  
  7.	Rights with regards to automated individual decision making, including profiling –rights relating to automated decision making, including profiling.
  
  If you have any general questions about your rights or want to exercise your rights please contact the Data Protection Officer at the address or email above.